Święta??????
Święta??????
Witajcie,mój Mąż ponad tydzień temu trafił do szpitala-zakrzepica żył głębokich.W poniedziałek było widać poprawę.Siedziałam przy nim codziennie,a w czwartek szok.Nie oddychał samodzielnie,skoki ciśnienia,tętno pow.130.Teraz leży na int.terapi.Nadal na respiratorze.Lekarze mówią,że są małe szanse,że podejmie oddychanie i,że będzie przełykał.Nie ma znim kontaktu.Pani doktor dziś powiedziała,że w jego stanie i 180cm wzrostu,waga ok.100kg,bezwład nie poradzę sobie z opieką.Jestem załamana.Nie mogę sobie wyobrazić,że będę musiała oddać go pod opiekę obcych ludzi,że może już nigdy się nie uśmiechnie i nic nie powie...
Re: Święta??????
Aniu to przykre, że Twój Mąż jest w szpitalu w takim stanie. Przed Tobą ciężkie chwile, ale nie załamuj się na zapas. Wiem o czym mówię bo gdy moja Mama była w zeszłym roku w szpitalu z urosepsą wyobraźnia mi szalała. Kochana, banał, ale co ma być to będzie i zawsze jakoś człowiek radzi sobie z trudnościami choćby najgorszymi. Nie wiem czy bierzesz pod uwagę również to, że może Twój Mąż odchodzi do tego lepszego ze światów... Trudno się z tym pogodzić.
Aniu, trzymaj się w tych trudnych dniach...
Aniu, trzymaj się w tych trudnych dniach...
27 kwietnia zmarł mój Miruś.We wtorek był pogrzeb.Nie mam siły aby więcej napisać.
Wyrazy współczucia. Trzymaj się.
Aniu..........bardzo mi przykro, że spotkało Cię tak wielkie nieszczęście.Utrata bliskich nam osób, jest zawsze tragedią, czy jest to nagla śmierć czy też powoli spowodowana chorobą. W takiej chwili nasze życie przewraca sie do góry nogami..........pytamy jak żyć i po co ??? ale mijają kolejne dni a my powoli próbujemy nauczyć się żyć inaczej. ŻYcie biegnie dalej a my musimy znaleśc dla siebie w nim miejsce. Tpo bardzo trudny okres i co ważne, nie wolno zamykać się w skorupce........ani też unikaćkontaktu z ludźmi, .tylko rozmowy z innymi pomagają nam przetrwać te początkowe trudne dni, tygodnie i miesiące.
DLatego też Aniu.......prosżę ..jak tylko będziesz czułą potrzebe napsania .czegokolwiek to pisz.......napewno znajdzie sie osoba z tego forum ktora odpisze, porozmawia, poradzi coś albo podpowie.........czy wręćz pocieszy.
Pamiętaj że wszuscy z tego forum jesteśmy z TOBĄ i bardzo nam przykro z Twojej osobistej tragedii.
Jeśłi Możesz na chwilkę obetrzeć łezki w oku to pomyśł tu o nas i że jesteśmy z Tobą w tym trudnym okresie.
pozdrawiam IWONA
DLatego też Aniu.......prosżę ..jak tylko będziesz czułą potrzebe napsania .czegokolwiek to pisz.......napewno znajdzie sie osoba z tego forum ktora odpisze, porozmawia, poradzi coś albo podpowie.........czy wręćz pocieszy.
Pamiętaj że wszuscy z tego forum jesteśmy z TOBĄ i bardzo nam przykro z Twojej osobistej tragedii.
Jeśłi Możesz na chwilkę obetrzeć łezki w oku to pomyśł tu o nas i że jesteśmy z Tobą w tym trudnym okresie.
pozdrawiam IWONA
Aniu, serdeczne wyrazy współczucia. Trzymaj się dzielnie kochana i pomyśl o swoim Mirusiu, że już nie cierpi i wreszcie jest spokojny.
Aniu... praktycznie aisuni już wszystko napisała co mógłbym Tobie w tym momencie powiedzieć... Przykre jest to, że ta choroba zabrała Tobie męża tak wcześnie... Mam nadzieję, że masz jeszcze oparcie w rodzinie... jakby co to na pewno masz nas tutaj.
Więcej informacji:
http://www.youtube.com/watch?v=dCp8mztMP8M
http://www.youtube.com/watch?v=dCp8mztMP8M