Przedstaw się ...

Informacje o nas samych, dobrych duszach tego Forum.
Przedstaw się, powiedz nam o sobie w kilku słowach.
Anka

Re: Przedstaw się ...

Post autor: Anka »

Witaj. Forum jest kopalnia informacji. A poza tym zawsze można zapytać.
Anielka

Post autor: Anielka »

Anielka, miło mi:)
Obserwowałam forum wcześniej, teraz się zarejestrowałam i mam nadzieję, że złapię więcej odwagi by i coś pisać.
Pozdrawiam serdecznie
Uśmiech to już połowa małego sukcesu..
wigi

Post autor: wigi »

Witaj, Anielka. To miło, że się w końcu zarejestrowałaś. Pisz i pytaj bez skrępowania. Wspólnymi siłami zawsze coś poradzimy. A przynajmniej spróbujemy...
Cecylia

Re: Przedstaw się ...Cecylia

Post autor: Cecylia »

Witam serdecznie, w sumie to nie wiem co mam pisać. Opiekuję się mamą u której zdiagnozowano chorobę Alzheimera i mam wiele pytań !
Helena26

Przedstaw się

Post autor: Helena26 »

Witam wszystkich. Jestem Helena, opiekuje się chorym mężem na Alzeimera . Bardzo się ucieszyłam, gdy znalazłam to forum.
Chciałabym dowiedzieć się o różnych sprawach dotyczących tej choroby, aby pomóc sobie w opiece nad mężem.
Jestem emerytką, nie bardzo "oblatana " w internecie , dlatego muszę najpierw nauczyć się obsługi tego forum .
Przez pierwszy tydzień chcę się zaznajomić z działami , zdobyć trochę informacji o chorobie i innych. Dlatego proszę o cierpliwość.
Tomek

Post autor: Tomek »

Witajcie, jeżeli będziecie miały jakieś pytania albo chciały porozmawiać, to możecie zacząć od pisania np. w dziale "Nasze historie" lub "Opieka - praktyczne porady".
Anka

Post autor: Anka »

Witajcie.
Tu znajdziecie odpowiedzi na wiele pytań i podpowiedzi odnośnie opieki. A poza tym zawsze można zapytać.
opiekunkaanna

Post autor: opiekunkaanna »

Witam! Mam na imię Anna. Opiekuję się chorą matką. Oczywiście alzheimer to nie jedyne schorzenie. Jakoś sobie funkcjonujemy, raz gorzej raz lepiej, choć rok 2013 był tym najgorszym z czterech lat opieki. Ale że nigdy nie jest tak żle, by nie mogło być gorzej, więc czekam na nowe. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku. :)
AnnaD

Post autor: AnnaD »

Witam mam na imię Anna mam 35 lat w sierpniu 2013 po śmierci taty przewróciłam swój świat do góry nogami zwolniłam się z pracy opiekuję się chorą mamą i chociaż czasami mam dość i aż mi się chce wyć z bezsilności i rozpaczy bo tak naprawdę dopiero zaczynam poznawać chorobę mamy to staram się cieszyć każdym dniem i chwilą spędzoną razem..
bogusia

Post autor: bogusia »

Witam Obie Anie. Cierpliwości i wytrwałości Dziewczyny. :)
ODPOWIEDZ